Zoeken

In Praktijkcentrum de Morgenster zijn diverse praktijken gehuisvest

Overige praktijken

In Praktijkcentrum de Morgenster zijn tevens de volgende therapeuten gevestigd. Klik op één van de namen voor meer informatie:

 

 

Henriëtte van Pelt (oefentherapie Mensendieck en ademtherapie)

Henriëtte van PeltIk ben zowel oefentherapeut- Mensendieck als Adem- en Ontspanningstherapeut methode Van Dixhoorn (AOT).

 

Is er een vermoeden van spanningsgebonden klachten of zijn er klachten zonder aanwijsbare oorzaak die onvoldoende verklaard worden door een medische oorzaak, zogenaamde ‘onbegrepen klachten’(waaronder moeheid, slecht slapen, chronische pijn) dan is AOT een goed startpunt. Tijdens een proefbehandeling van 4 sessies wordt onderzocht of er een ingang voor spanningsregulatie gevonden kan worden en of de klachten hierop reageren.

In de evaluatie die hier op volgt wordt ook de rol van de beperkende voorwaarde op de verhoogde spanning onderzocht. Deze beperkende voorwaarden kunnen zowel somatisch, psychisch of sociale factoren zijn/betreffen en mogelijk een andere begeleiding nodig hebben. Voor meer informatie: www.oefentherapie-henriettevanpelt.nl, www.ademtherapie-aos.org of www.vandixhoornvereniging.nl

 

Net als Oefentherapie- Mensendieck is AOT geschikt voor klachten die te maken hebben met het houdings- en bewegingsapparaat of het zelfbeeld van de patiënt. Daar waar AOT helpt bij onnodig verhoogde spanning kan oefentherapie- Mensendieck ook worden ingezet bij klachten van somatische aard.

  

Voor meer info:
tel: 070 - 323 22 30
mob: 06 - 224 007 02


terug naar boven

 

 

Pien Braakhuis (diëtist, leefstijl- en kinder eetcoach)

Pien BraakhuisZowel kinderen als volwassenen kunnen bij diëtistenpraktijk The Healthy Happiness terecht met vragen over gezonde voeding, sportvoeding, diabetes mellitus, hoge bloeddruk, eetstoornissen en nog veel meer!
 
Diëtistenpraktijk The Healthy Happiness staat voor kwaliteit, professionaliteit, advies op maat en voor positieve coaching. Er zal niet alleen gekeken worden naar de voeding, maar ook naar de gehele leefstijl, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, zodat u een passend advies op maat zal krijgen.
 
In diëtistenpraktijk The Healthy Happiness zet Pien Braakhuis zich met een flinke dosis ervaring, expertise en enthousiasme in om cliënten te ondersteunen bij het overwinnen van vastgeroeste eetgewoonten en leefstijl. Bovendien kan Pien Braakhuis u ondersteunen bij het streven naar een volwaardig voedingspatroon wanneer dit wordt bemoeilijkt. Bij The Healthy Happiness staat u altijd centraal. Er wordt niet alleen veel waarde gehecht aan kennis en kwaliteit, maar ook aan de “klik.” Want het belangrijkste is dat u zich bij diëtistenpraktijk The Healthy Happiness thuis voelt, dan is de kans van slagen het grootst!

 
Gespecialiseerd in kinderen met overgewicht
Naast diëtist en leefstijlcoach is Pien Braakhuis ook opgeleid tot kinder eetcoach. Pien Braakhuis begeleidt met veel plezier kinderen en jongeren naar een gezond gewicht zonder dieet of strijd aan tafel.

 
Voor meer info:
mob: 06-5045 1302
e-mail: iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.thhdietist.nl
 
 
terug naar boven

 

Aanvullende gegevens